Çocuklar ! Kafkasya Gezisi İçin Son 2 Kişi..!

Çocuklara Kafkasya’yı anlatmanın en güzel en etkili yolu onlara Kafkasya’yı göstermek.

12-17 yaşları arasındaki çocuklarımız  için Kafkasya’yı tanıma ve unutulmaz bir tatil fırsatı….

Federasyonumuz, Kafkasya(Nalçik ve Maykop)’da yapılan bu yaz kamplarına her yıl, dil bilen bir hoca nezaretinde çocuklar gönderiyor. Bu yıl 10.su yapılacak olan yaz kampına katılacaklar sadece gidiş dönüş, pasaport masraflarını karşılamakta, diğer masraflar cumhuriyetlerimiz tarafından karşılanmaktadır.

Kampa bizim dışımızda Kafkasya’daki cumhuriyetlerimizden, Ürdün’den ve Suriye’den de öğrenciler katılmaktadır.

Her sabah 1,5–2 saat Adığece de öğretilen kampta öğrenciler gezilip görülmesi gereken her yere götürüldükleri gibi, Adığece tiyatro izlettirilmekte ve birçok sosyal etkinliğe katılmaktadırlar.

Yaz Kamplarına gidiş Nalçik için Ramazan bayramı sonrasında Maykop için 26 Ağustos -8 Eylül tarihleri arasındadır.

Katılanların unutulmaz anılar ile döndükleri kamp için son başvuru tarihi 30 Haziran 2013. Ancak Kontenjanımızın sınırlı, başvuruların fazla olması nedeniyle bu güzel fırsattan faydalanmak isteyenler bir an önce isim yazdırmalıdır.

Kontenjanın dolması halinde başvuruların durdurulacağını önemle hatırlatırız.

Başvuru ve detaylı bilgi için: 0 312 222 85 89

Demir Kızılkaya : 0 535 585 38 48

Bir Avuç Toprak Dünya , Dünya Bir Avuç Kafkasya..