Kurban Derilerinize Talibiz..

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZ;

KURBAN DERİLERİNİZE TALİBİZ.

Derneğimiz Yönetim Kurulu tarafından, 2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu çerçevesinde, 4-12 Ekim tarihleri arasında, ayni yardım makbuzu kesmek suretiyle, Kayseri İli genelinde kurban derisi toplanmasına karar verilmiş olup, bu husus için gerekli olan tüm bildirimler 23/09/2014 tarihinde Kayseri Valiliği’ne ve Dernekler İl Müdürlüğü’ne yapılmıştır.

Derneğimiz bünyesinde yürütülen kültürel faaliyetlerimizin devamlılığı ve toplumumuzun her türlü sorunlarına karşı çözüm önerileri üretebilmek amacıyla kurban derilerinize talibiz.

Kurban derilerinizi 4-12 Ekim tarihleri arasında;

** Sahabiye Mahallesi Kanal Caddesi No:44 Kocasinan/Kayseri de bulunan Dernek binamıza teslim edebilirsiniz,

** Dernek binamıza teslim edilemeyen kurban derileri için ise, 0533 583 73 44 ve 0352 222 64 81 numaralı telefonları arayıp, adres bildirerek ekiplerimiz tarafından teslim alınmasını sağlayabilirsiniz.

Kurban Bayramınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.

KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ YÖNETİM KURULUKKD LOGO