Jile , Tiyatro Çalışmalarına Başlıyor..

Kayseri Kafkas Derneği Jile Tiyatro Grubu uzun zamandır süren tiyatro çalışmalarına Kayseri Kafkas Derneği’nde devam etmekteydi.. Geçtiğimiz sezon yapılan Kültür Gecelerinde 2 Oyun sahneleyen Jile , 21 Mayıs Çerkes Soykırım ve Sürgününü Anma Programında sergilediği ‘Sürgün’ konulu müzikalle izleyenleri duygulandırmıştı..

Esas amacı tiyatro olmasına karşın en büyük aracı Adigebze olarak kullanan Jile Tiyatro Grubu ; toplumumuzu , artılarımızı/eksilerimizi , gelenek ve göreneklerimizdeki uygulamalarımızı , insanlarımızı gözlemleyerek genellikle bunu mizah yaparak tekrar bizlere yansıtıyor.

Ben de Jile Tiyatro Grubu ile gerek sahne almak gerek sahne arkasında olmak , elimden geleni yapmak , bu kültüre , bu topluma hizmet etmek istiyorum diyen genç kardeşlerimizi , arkadaşlarımızı heyecanla bekliyoruz. Eğlenceli , bir arada , mutlu bir sezon bizleri bekliyor..

Jile Tiyatro Grubunda olmak için ;

Janberk TOK    0544 464 1864