Üniversite Öğrencilerine Yardım Etmek İçin Hazırlanıyoruz..

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZ;

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YARDIM ETMEK İÇİN HAZIRLANIYORUZ.

Kayseri Kafkas Derneği Yönetim Kurulu olarak Dernek kuruluş tüzüğümüzde yer alan amaç ve ilkeler ışığında, geleneksel kültür değerlerimizi derleyip Çağdaş Dünya Kültürü ile uyumlu biçimde geliştirmek için düzenlemiş olduğumuz organizasyon ve faaliyetlere devam etmekteyiz.

Kayseri Kafkas Derneği’nin kuruluş ilkelerinden birisi de başta kültürel olmak üzere toplumumuzun her türlü sorunlarına karşı barışçı çözüm önerileri üretmektir. Bu anlamda toplumumuzun yapı taşı olan genç arkadaşlarımızın üniversite eğitimlerine katkıda bulunmak için Yönetim Kurulu’muz tarafından kurulan Üniversite Burs Komisyonu ve Faaliyetleri aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Kayseri Kafkas Derneği Üniversite Burs Komisyonu, Üniversite eğitimine yeni başlamış olan ve hali hazırda üniversitede eğitim alan öğrencilerimize katkıda bulunmak amacıyla bir kısım Yönetim Kurulu üyelerimizin denetçiliğinde kurulmuş bir komisyon olup, Ekim-Haziran ayları arasında başvuruda bulunan üniversite öğrencilerine burs vermeyi ve ilgili burs ödemeleri için toplumumuzdan kaynak temin edilmesini amaçlar.

BURS BİLGİLERİ

** Burs başvuruları 20/09/2014-05/10/2014 tarihleri arasında Sahabiye Mah. Kanal Cad. No:44 Kocasinan/KAYSERİ adresinde bulunan derneğimizden alınacak Burs Başvuru Formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

** Burs Başvuru Sonuçları 13/10/2014 tarihinde açıklanacaktır.

** Burslarımız 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı için, öğrenci başına 100 TL dir.

** Burslarımız her ayın 15 inde öğrenci hesabına yatırılır.

** 2014/2015 Eğitim-Öğretim Yılının ilk bursu 15/10/2014 tarihinde başvuruda bulunurken verilecek olan hesap numarasına yatırılacaktır.

** Burslarımız 2014/2015 Eğitim- Öğretim yılı için; Ekim- Haziran ayları arasında olmak üzere toplamda 9 ay ödenir.

** Burslarımızın geri ödenmesi şartı bulunmamaktadır.

NOT: 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı içerisinde başvuruda bulunacak öğrencilerimize verilecek burslarımız için kaynak temin edilmesi süreci başlamış olup, destek olmak isteyen hemşehrilerimizin 0532 136 06 58 numaralı telefondan ulaşarak, Mehmet Tav’dan bilgi almaları önemle rica olunur.

KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ YÖNETİM KURULU