Kayseri Kafkas Derneği Gençleri Erciyes Üniversitesi’ndeydi..

KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ GENÇLERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ’NDEYDİ.

Kayseri Kafkas Derneği Gençleri ile Erciyes Üniversitesi ve Melikşah Üniversitesi’nde okuyan Çerkes gençleri arasında 24.10.2014 tarihinde Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi kantininde istişare toplantısı yapılmıştır.

Katılımcılarla tanışma ile başlayan toplantıda; dernek faaliyetlerimiz üniversitede okuyan genç hemşehrilerimize tanıtılmış olup bu faaliyetler ile yeni sezonda yapılacak etkinlikler hakkında üniversitede okuyan genç arkadaşlarımızdan görüş ve öneriler toplanmıştır.

Toplantıda Derneğimizi temsilen söz alan Hatsuk Hakan Polat; Kayseri Kafkas Derneği’nin yükselen bir ivmede faaliyetlerini sürdürdüğünü, başta kültürel olan tüm bu faaliyetlerin daha yüksek bir ivmede hız kazanması için Üniversitede eğitim gören hemşehrilerimizin katılımının önem arz ettiğini belirtmiştir.

Yapılan istişare toplantısı sonunda katılımcıların iletişim bilgileri depo edilerek, bu toplantıların devamlı hale getirilmesi kararı alınmıştır.

Katılan tüm gençlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor , gençlerimizi birlik ve beraberlik içerinde görmekten mutluluk duyuyoruz..

KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ

IMG_7515