Adigebze Seçmeli Ders Sınıfları Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 5,6,7 ve 8. sınıflarda yürürlüğe koyduğu Adigebze-Abazaca Seçmeli Dersler kapsamında Kayseri Kafkas Derneği’nde düzenlenen Adigebze Eğitici Eğitmen Sertifikasyon Programında sertifikalarını alan öğretmenlerimizden 12 tanesi bu sene Adigebze seçmeli ders sınıfı açtılar ve derslerine devam etmekteler.

Mevcutta devam eden 12 sınıfımızın öğretmen ve idarecileri ile ayrıca önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde açılacak olan Adigebze seçmeli ders sınıfı öğretmenlerimizin de katılımıyla 24 Nisan Cumartesi günü düzenlediğimiz kahvaltıda biraraya geldik.

Şu anda seçmeli ders eğitimine devam eden sınıflarımızın öğretmenleriyle durum değerlendirmesi yaparak açılacak olan sınıflarımız hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Kayseri Kafkas Derneği olarak hassasiyet gösteren , emek sarfeden tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz.