21 Mayıs’ı Unutmuyoruz, Kayseri’de Yürüyoruz!

Tarihin en acımasız soykırımı ve sürgününü yaşadığımız 21 Mayıs 1864 Çerkes Soykırım ve Sürgününün 153. Yıl dönümünde Kayseri Kafkas Derneği olarak tüm halkımızı Sokak Yürüyüşü ve ardından yapılacak olan Anma Programına davet ediyoruz.

21 Mayıs Pazar akşamı saat 19:00’da Havaalanı Yolu üzerindeki Doğumevi yanında buluşup, yine aynı akşam Anma Programının yapılacağı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezine kadar yapılacak olan Sokak Yürüyüşünde toplulumuzun her bireyini görmeyi, tarihin en trajik soykırımı ve sürgününün 153. yıldönümünde birarada, omuz omuza olmayı ümit ediyoruz.

Unutma, Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz ve Biz; Birlikteysek Güçlüyüz!

NOT: Toplumumuzdan gelen yoğun talep üzerine, daha geniş katılım sağlamak amacıyla Sokak Yürüyüşü başlangıç saati 21 Mayıs Pazar Günü Saat 19:00 olarak değiştirilmiştir. Yürüşün sonunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde Anma Programı yapılacaktır.

21