KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN HÜLYA NERGİS’İN İFTAR DAVETİNDE…

iftar1
iftar2
iftar3
Akparti Kayseri Milletvekili Sn.Hülya Nergis’in 20.06.2017 tarihinde Ankara’da düzenlediği iftar programında derneğimizi temsilen dernek başkanımız sn.Hayrettin Seyhan ve Onur Kurulu Üyemiz Sn.Mutlu Akkaya katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn.Mehmet Özhaseki,Akparti Kayseri Milletvekili Sn.İsmail Emrah Karayel ve Kafkas Dernekleri Federasyonu Başkanı Sn.Yaşar Aslankaya’nında katıldığı programda, çerkes toplumunun süregelen problemleri ve dernek faaliyetlerimiz hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn.Mehmet Özhaseki’ye ve milletvekillerimize detaylı bilgi verildi.Kendileri ile oldukça verimli görüş alışverişinde bulunuldu.Sayın Bakanımız Sn.Mehmet Özhaseki ve milletvekillerimiz,temsilcilerimize toplumumuzun problemleri ile ilgilendiklerini ve bu hususta ellerinden gelen katkıyı yapacaklarını ilettiler.
İftar programının ev sahibi Kayseri Milletvekili Sn.Hülya Nergis’e,Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn.Mehmet Özhaseki’ye ve milletvekillerimize toplumumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Kayseri Kafkas Derneği Yönetim Kurulu