KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ ÜNİVERSİTELİ GENÇ KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE

Kayseri Kafkas Derneği olarak, öncelikle 2017 LYS sonuçlarına göre üniversitelere kayıt yaptırmaya hak kazanmış bütün genç kardeşlerimizi kutluyor, yeni hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz.
Sınav sonucu Kayseri’deki üniversiteleri kazanıp, Kayseri dışından kayıt yaptırmaya gelecek öğrencilerin yeni yuvalarında yabancılık çekmemeleri ve karşılaşabilecekleri muhtemel sorunların çözümünde yardımcı olabilmek amacıyla Kayseri Kafkas Derneği her zaman yanlarında olacaktır. Genç kardeşlerimiz dernek telefonlarından bize ulaşabilecekleri gibi, aşağıda irtibat bilgilerini verdiğimiz arkadaşlarımızla da temasa geçebilirler.
Bu vesileyle bir kez daha üniversitelerde okumaya hak kazanmış bütün öğrencilerimize eğitim ve öğrenim hayatlarında üstün başarılar diliyoruz.

Kayseri Kafkas Derneği : 0 352 222 64 81
Gökhan TOKMAK – 0 505 953 50 89