Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çerkes Dili ve Kültürü Bölümü Hocalarımız ile Kayseri Milletvekilimiz Sn. Hülya Atçı NERGİS Buluştu.

9317e6db-1b54-47c5-9ae1-03c4b22b681f

Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi bünyesinde yer alan Çerkes Dili ve Kültürü Bölümünde göreve başlamak üzere Anavatandan gelen öğretim üyeleri ile tanışmak ve gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere Kayseri milletvekilimiz Sn. Hülya Atçı NERGİS 21.01.2018 Pazar günü Derneğimizi ziyaret etmişlerdir. Öğretim üyeleri Prof. Dr. Yiwan Zaual, Doç. Dr. İnchie İrina, Öğr. Gör. Paşti Madina ,Öğr. Gör. Kumuk Marina, Dernek Başkanımız Hayrettin SEYHAN ve Onur Kurulu Üyemiz Mutlu AKKAYA’nın da hazır bulunduğu toplantıda bölümün güncel durumu ve 2018-2019 yılında bölüme öğrenci alımı ile ilgili çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunulmuştur.

Bölümün aktif hale getirilmesi ve öğretim üyelerimizin göreve başlaması için verdiği katkılar ve de derneğimizde düzenlediğimiz bu toplantıya iştirak ederek konuya verdiği önemi bir kez daha vurgulayan Sn.Milletvekilimize ve öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.