HAYDİ ÇOCUKLAR KAFKASYA’YA… NALÇİK YAZ KAMPI !

e908c559c194ad80b93668a33479ef72_XL
Halkımızın geleceği olan genç nesillere anavatanımızı anlatmanın en güzel en etkili yollarından biri de Kafkasya’yı onlara göstermektir. Federasyonumuz ile Dünya Çerkes Birliği ve Kabardey Balkar Cumhuriyeti yerel makamlarının ortak çalışması ile 14-17 yaş arasındaki çocuklarımız için organize ettiğimiz Geleneksel Nalçik Yaz Kampı çocuklarımıza Kafkasya’yı kendi gözleri ile tanıma ve unutulmaz bir tatil fırsatı sunmaktadır.
Nalçik Yaz Kampına gidecek çocuklarımıza anadilimizi bilen hocalarımız nezaret etmektedir. Kampa katılacak olanlar sadece gidiş-dönüş ulaşım giderleri ve pasaport masraflarını karşılamaktadır. Nalçik’te konaklama süresindeki tüm giderler KBC yerel makamlarınca karşılanmaktadır. Ayrıca kampa Kafkasya’daki cumhuriyetlerden ve Ürdün ile Suriye’den öğrenciler katılmaktadır. Kamp süresince belli saatlerde anadil eğitimi yapılmakta, çocuklarımız müze, tarihi ve turistik yerler ziyaret etmekte ve tiyatro, konser gibi çeşitli sosyal etkinliklere katılmaktadır.
Nalçik Yaz Kampı Ağustos ayı başlarında yapılacak olup tam tarih daha sonra bildirilecektir. Kamp süresi 10 gündür.
Daha önceki katılımcıların unutulmaz anılar ile döndükleri kampa katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 10 Haziran 2018.
Kontenjanın dolması halinde başvuruların durdurulacağını hatırlatmak isteriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:
KAFFED tel: 0312 222 85 89 – 223 40 62
tel: 0551 409 06 45 Gülben Elvanoğlu
(Kayıt için telefonla isim yazdırıldıktan sona aşağıdaki bilgilerin KAFFED’e mail atılması gerekmektedir)
Öğrencinin Adı Soyadı:
Velisi: Adı Soyadı :
Cep Tel:
Ev Adresi:
Ev Tel:
Mesleği: Öğrenci
Okulunun Adı, Adresi ve telefonu:
NOT: Önceki yıllarda yaşanan bilet-rezervasyon gibi sıkıntılar nedeniyle, bu yıl kampa katılmak isteyenlerden KAFFED banka hesabına 100 (Yüz) ABD Doları’nın (o günki dolar satış fiyatı üzerinden Türk Lirası olarak) kapora yatırmaları talep edilecektir.
Hesap Numarası:
Kafkas Dernekleri Federasyonu