CHP HEYETİ DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve parti il yöneticilerinden oluşan heyet dün (12.09.2018) derneğimizi ziyaret etti.

CHP Parti Meclisi Üyesi Sn.Ayça TAŞKENT ,Konya Milletvekili Sn.Abdüllatif ŞENER ,Kayseri Milletvekili Sn.Çetin ARIK , CHP Kayseri İl Başkanı Sn.Ümit Solak ÖZER ve parti yetkilileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette gündeme dair gelişmeler konuşulmuş, derneğimizin ve toplumumuzun hassasiyet gösterdiği konular kendilerine iletilmiştir.Bu ziyaretle birlikte tesis edilen diyaloğun sürdürülmesi temennisi ve karşılıklı iyi niyet dilekleriyle görüşme sona ermiştir.

Kayseri Kafkas Derneği olarak nazik ziyaretleri için Cumhuriyet Halk Partisi heyetine teşekkür ederiz.

WhatsApp Image 2018-09-12 at 20.13.38 (1) WhatsApp Image 2018-09-12 at 17.36.14 WhatsApp Image 2018-09-12 at 17.36.13 (1) WhatsApp Image 2018-09-12 at 17.36.12 (1)