KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SN.CELALETTİN EKİNCİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Kayseri Kafkas Derneği olarak görevine yeni atanan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Celalettin EKİNCİ’yi makamında ziyaret ettik. Şube Müdürü Sn.Okan AKYOL’un da hazır bulunduğu görüşmeye Derneğimiz adına Dernek başkanımız Hayrettin SEYHAN ve Onur Kurulu Üyemiz Mutlu AKKAYA katıldılar.

Heyetimiz, Sn.EKİNCİ’ye yeni görevinde başarı ve hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ortaöğretim kurumlarındaki seçmeli ders kapsamına giren anadil eğitimi ile ilgili olarak, Kayseri’deki okullarda açılan Adigece sınıfları hakkında bilgi verdiler, taleplerimizi dile getirdiler. Anadili eğitiminin anayasal bir hak olduğunu belirterek bu konuda yardımcı olmak üzere elinden geleni yapacağını belirten Sn.Celalettin EKİNCİ konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Oldukça verimli geçen bu görüşme ve yakın ilgisi için Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Celalettin EKİNCİ ve Şube Müdürü Sn.Okan AKYOL’a teşekkür ederiz.

WhatsApp Image 2018-09-14 at 11.59.39