KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE!

Kayseri Kafkas Derneği olarak, öncelikle 2018 YKS sonuçlarına göre üniversitelere kayıt yaptırmaya hak kazanmış bütün arkadaşlarımızı kutluyor, yeni hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz.

Sınav sonucu Kayseri’deki üniversiteleri kazanıp, Kayseri dışından kayıt yaptırmaya gelecek öğrencilerin yeni yuvalarında yabancılık çekmemeleri ve karşılaşabilecekleri muhtemel sorunların çözümünde yardımcı olabilmek amacıyla Kayseri Kafkas Derneği her zaman yanlarında olacaktır. Genç kardeşlerimiz dernek telefonlarından bize ulaşabilecekleri gibi, aşağıda irtibat bilgilerini verdiğimiz arkadaşlarımızla da temasa geçebilirler.

Bu vesileyle bir kez daha üniversitelerde okumaya hak kazanmış bütün öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında üstün başarılar diliyoruz.

Kayseri Kafkas Derneği : 0 352 222 64 81
Berşan SALI – 0 554 582 60 83