KAYSERİ KAFKAS DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU TOPLANDI

02 Aralık 2018 Pazar günü yapılacağı duyurulan ancak yeterli katılım sağlanamadığı için 09 Aralık 2018 Pazar günü yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurulumuz, çoğunluk aranmaksızın katılımcı sayısının yeterliliği esasına göre dernek binamızda gerçekleştirildi.

Talas ilçesinde bulunan derneğimize ait arsanın imar planının değiştirilmesi, yeni yapılacak dernek binası ve üyelik aidatlarının artırılması gündemiyle toplanan Olağanüstü Genel Kurul, divan heyetinin oluşturulması ve gündemin okunmasının ardından ebediyete intikal eden insanlarımızı anmak için yapılan saygı duruşuyla başladı. Divan başkanlığını dernek eski başkanlarımızdan Aşkod Necdet AŞKIN’ın yaptığı kurul toplantısı, gündem konularının değerlendirilmesi ve oylanmasının ardından katılımcıların dilek ve temennilerini dile getirmeleriyle sona erdi.

Yapılan oylama sonucunda , derneğimize ait binanın imar planının değiştirilerek dernek binası ve kültür merkezi yapımına uygun hale getirilmesi, yeni yapılacak dernek binasıyla ilgili yürütülecek işler için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi ve halihazırda 5 TL olan üyelik aidatlarının 10 TL’ye çıkarılması maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Olağanüstü Genel Kurulumuza katılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

20181209_113738 (2) 20181209_115828 (2) 20181209_113838 20181209_113919