KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI SN.EYLEM SARIOĞLU ASLANDOĞAN’DAN DERNEĞİMİZE ZİYARET

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olarak seçime girecek olan Sn.Eylem Sarıoğlu ASLANDOĞAN ve beraberindeki heyet dün akşam derneğimizi ziyaret ettiler.

Gündeme dair gelişmelerin konuşulduğu toplantıda karşılıklı fikir alış verişinde bulunulmuş, derneğimizin ve toplumumuzun hassasiyet gösterdiği konular misafirlerimizle paylaşılmıştır.Bu ziyaretle birlikte tesis edilen diyaloğun sürdürülmesi temennisi ve karşılıklı iyi niyet dilekleriyle görüşme sona ermiştir.

Nazik ziyaretleri ve derneğimize gösterdikleri ilgi için Sn.Eylem Sarıoğlu ASLANDOĞAN’a ve heyetine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Eylem Sarıoğlu Ziyaret