Milli Eğitim Bakanlığı’nın 5,6,7 ve 8. sınıflarda yürürlüğe koyduğu Adigebze-Abazaca Seçmeli Dersler kapsamında Kayseri Kafkas Derneği’nde düzenlenen Adigebze Eğitici Eğitmen Sertifikasyon Programında sertifikalarını alan öğretmenlerimizden 12 tanesi bu sene Adigebze seçmeli ders sınıfı açtılar ve derslerine devam etmekteler.

Mevcutta devam eden 12 sınıfımızın öğretmen ve idarecileri ile ayrıca önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde açılacak olan Adigebze seçmeli ders sınıfı öğretmenlerimizin de katılımıyla 24 Nisan Cumartesi günü düzenlediğimiz kahvaltıda biraraya geldik.

Şu anda seçmeli ders eğitimine devam eden sınıflarımızın öğretmenleriyle durum değerlendirmesi yaparak açılacak olan sınıflarımız hakkında verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Kayseri Kafkas Derneği olarak hassasiyet gösteren , emek sarfeden tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyoruz.

Dernek Duyuruları
Kayseri Kafkas Derneği bünyesinde uzun yıllardır çalışmalarına her dönem aralıksız devam etmekte […]
Kayseri Kafkas Derneği Burs Başvuruları Başladı.. Derneğimizin 2023-2024 öğretim yılında üniversite, ortaokul […]
Dernek Yönetim Kurulumuz 01.06.2023 tarihinde Kayseri Kafkas Derneği’nde toplanarak, Derneğimizin Olağan Genel […]