Kayseri Kafkas Derneği 08 Ağustos 2017 Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri tarafından ziyaret edilmiştir.

CHP Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Sn.Levent GÖK ve eşi Sn.Nezahat GÖK ,Kayseri Milletvekili Sn.Çetin ARIK ve parti yetkilileri tarafından gerçekleştirilen ziyarette yeni yönetim kurulumuza hayırlı olsun ve başarı dilekleri iletilmiştir. Sıcak ve dostane bir ortamda yapılan görüşmelerde gündeme dair gelişmeler konuşulmuş, derneğimizin ve toplumumuzun hassasiyet gösterdiği konular kendilerine iletilmiştir.

Çerkes halkının değerlerini ve hassasiyetlerini yakından bildiklerini ifade eden Sn.Levent GÖK ve Sn.Çetin ARIK , Çerkes toplumunun ve kültürünün Türkiye açısından önemini belirtmiş ve vazgeçilmez bir değer olduğunu dile getirmişlerdir. Bu ziyaretle birlikte tesis edilen diyaloğun sürdürülmesi temennisi ve karşılıklı iyi niyet dilekleriyle görüşme sona ermiştir.

Kayseri Kafkas Derneği olarak nazik ziyaretleri için milletvekilleri Sn.Levent GÖK ve Sn.Çetin ARIK’a teşekkür ederiz.

Dernek Duyuruları
2021 Yılı Olağan Genel Kurulu’nu 26.06.2021 tarihinde gerçekleştiren Kayseri Kafkas Derneği’nde, yeni […]
6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında Dernek binamızın bulunduğu bölgede başlayan yıkım […]
23 Haziran sabahı Reyhanlıda çok çirkin ve iğrenç bir olay yaşandı.Sapık teşhis […]