KAFFED GENEL KURULU SONRASI İŞTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Derneğimizde 30.11.2017 tarihinde; üyelerimizin de katılımıyla yapılan istişare toplantısının gündeminde, 25-26 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen KAFFED Genel Kurulu vardı.
Bu toplantıda üyelerimize, KAFFED Genel Kurulu, Dünya Çerkes Birliği ve Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenecek “Çerkes Kültür Gecesi” etkinliği başta olmak üzere, KAFFED Genel Kurulunda değindiğimiz tüm konular hakkında bilgiler verildi.
Toplantıya katılan tüm üyelerimiz, KAFFED Genel Kurulunda dile getirdiğimiz eleştirilerimiz başta olmak üzere, yönetim kurulumuzun faaliyetlerine tam destek verdiklerini ilettiler.
Ayrıca Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenecek olan “Çerkes Kültür Gecesi” etkinliğine Derneğimizin katılım sağlaması ve organizasyon komitesinde yer alması yönünde görüş birliğine varıldı.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.